Sandi & Chris: Checking In

Sandi & Chris: Checking In

Röviden:
Vége a karanténnak meg a fax verésnek,vissza költöznek az irodába a csapatok lassacskán,a német csapat volt az egyetlen ami irodában dolgozott a vírus alatt is és vitte a hátán a munka nagy részét. Meg volt elégedve velük Chris még így is,hogy a vírus alatt kevésbé voltak hatékonyak,de azt gondolja,hogy ha az irodában lesznek akkor sokkal hatékonyabban fognak működni a csapatok.
Idén nem lesz Fizikai Citcon,csak egy virtuális,mivel épp,hogy véget ér a karantén és ezt úgy sem tudnák össze szervezni,hogy jó legyen,de helyette készülnek egy virtuális citconnal,amiben a server mashingről lesz szó,hogy hogy vezérli az univerzumot és még sok hozzá kapcsolódó témáról.


Beszélt a Server maschingről ami a legnagyobb priorítás a játékban és ez év végére tervezik a befejezését,20 mérnök dolgozik rajta és a legnagyobb kihívás a játékban,igazából ez a játék gerince,ez kell mindenhez ,ez vezérli szinte az összes elemet a játékban.Beszél röviden a működéséről,hogy egymás mellet több szervert is tud majd futtatni így több játékos lesz egy helyen bár különböző szervereket,ettől függ majd a játékosok száma és a tárgyak száma szerverenként,de ezek mint mondta,működnek egymás mellett is egy helyen,vagy ha egy játékos átlép egy másik helyre akkor szervert lép és a tárgyakat is mozgatja vele együtt,akár az lorvillbe vagy a pyro rendszerbe tart akkor ott kap egy új szervert,ezeket a dolgokat vezérli a Server.Mash.

Beszélt még a Medical Gameplayről ami egy nagy komplett csomag ami a Űrhajós halálát is tartalmazza első fázisban.Erről korábban már hallottunk,hogy nincs végtelen élet és egy karaktert csak 3-4 szer lehet újra éleszteni,mivel minden alkalommal rongálódik a DNS-e,aztán majd át kell adni egy rokonának a vagyonát és úgy élhet tovább.Ezzel együtt amíg a test el nem porlad,addig meg lehet menteni,ez mind benne lesz a med.game play-be. Ezt a csomagot 3.15 re tolták át mert a kórházakat nem sikerült elő készíteniük erre a célra,egyedül NB. lett volna működő kórház de így 3.15 re lesz GH-n az űrállomásokon és mindenhol…

Beszélt még a fizikai inventárról,ami perzisztens lesz és korlátozott mennyiségű tárgyat tudunk majd vinni magunkkal,mindennek meg lesz a helye,akár űrhajóban akár űrhajóson akár hátizsákban,a tárgyaknak lesz tömege.Vagy akár csak egy fegyvert akarunk lootolni az NPC k től de akár a páncélját is lecserélhetjük és a fegyver tárakat is.Lesz Lootolás és el is lehet raktározni.
Beszélt a desink problémáról,ami a NPCk széken állását is okozza,a szerver nem képes streamelni mindent és ezért van ,hogy késik és úgy maradnak az npc,k ahogy nem kellene,de a Server mash. ezt is meg oldja.Beszélt arról min dolgozik és azt szeretné befejezni.E a fizikai emberi csontváz és a ráépülő skinek,mint bőr arc és ennek mozgásai és össze illesztése,pl ha felveszel egy páncélt,ruhát akkor az követi a tested vonalait és mozgás közben is változik,ha csak legyintesz egyet vagy sisakot húzol és eltalál egy golyó.ő ezen dolgozik és szeretné befejezni..

Tervek jövőre:
Úgy néz ki át költöznek Manchester-be és ott lesz a főhadiszállás 400 emberrel, a csapat most 720 emberből áll.A Manchesteri stúdió nagyobb helyre költözik és a német stúdió is elköltözik más helyre nem mesze a mostanitól,mert lejár a szerződésük és azt is bővítik Chrisszék is költöznek legalább egy évre UK.-ba. Beszélt még,hogy mivel töltötték a karantént és mivel játszottak a gyerekekkel.Igaz csak egy 5 perces rövid videót akartak le adni amiből 27 perc lett.
Személy szerint már nagyon kellett egy ilyen fajta kommunikáció,ezt sokan hiányolták,vették végre a fáradságot és ki álltak nyíltan.
Így tovább a jövőben is.

A videó Tartalmaz angol generált szöveget amit automatikus fordítással magyarra lehet állítani a beállításokban.Kissé érthetetlen de segít meg érteni a lényeget aki nem jó angolos.

Vertigo

Vélemény, hozzászólás?