Címke: Star Citizen

Star Citizen hírek – mi várható a héten:

Boldog hétfőt mindenkinek!

A XenoThreat visszatért Stantonba, és máris mindenki nagyszerű munkát végzett, hogy visszavezesse őket Pyroba. Az esemény a jövő hétvégén folytatódik, úgyhogy mindenképp készüljetek fel, és fogjátok a csapatotokat! A CDF elég sok aUEC-et fizet ki a XenoThreat visszaszorításában nyújtott segítségetekért, amíg az esemény február 14-én, hétfőn véget nem ér. Mellékesen megjegyeznénk, hogy a jelentések szerint tapasztalati problémák merültek fel a küldetés elfogadásával kapcsolatban, és megerősítettük, hogy ez egy ismert probléma. Csapatunk vizsgálja a helyzetet, és hamarosan beszámolunk róla.

XenoThreat visszatért Stantonba
Tovább a folytatáshoz

3.15 Halálos Következmények

Alpha 3.15
Halálos Következmények


Üdvözöljük a Star Citizen Alpha 3.15-ben
Megjelenés dátuma: november 10, 2021

A zsoldos egy rakományláda mögé bújva megnyugodott, miközben a combja magába szívta a MedPen tartalmát. Megragadta a hátizsákját, remélve, hogy kiutat talál. Se lőszer, se fegyver; csak egy Pico plüssfigura és két zacskó E’tam. Tökéletes… gondolta, miközben egy gránát gurult végig a betonon.

Maria a puskája csövén keresztül nézte a lenti zűrzavart. “A felkészülés a siker kulcsa, tudod” – motyogta, mielőtt a kissé elszenesedett pingvint a táskájába dobta, és mélyebbre vette az irányt a létesítménybe…

Tovább a folytatáshoz