CitizenCon 2952

Helló Polgártársak! Október 8. 15:00.

Üdvözlöm a polgárokat!

Ismét itt az ideje, hogy megünnepeljünk mindent, ami a Star Citizen, és ami a legfontosabb, Téged, a közösséget, aki mindent lehetővé teszel ebben az univerzumban. Köszönetképpen, hogy segítetek nekünk felépíteni a játékvilág legjobb közösségét, a CitizenCon 2952 digitális ajándékcsomagot INGYENESEN ajándékozzuk minden támogatónak (2022. október 8-tól). Az alább felsorolt tárgyakat október 8-án kezdjük el szétosztani a webes hangárjaitokba, de a szétosztás hullámokban történik majd – ha tehát nem látjátok azonnal megjelenni a tárgyakat, várjatok, hamarosan megjelennek.

Megjegyzés: A fegyver- és páncélkészlet a Star Citizen Alpha 3.18-ban lesz elérhető majd.

RESSANGYALOK

Tehát Hétvégén CitizenCon 2952 . minden kedves polgártársat várunk ide a discordunkra aki velünk szeretne ünnepelni ez alkalomból , azaz a Twitch-et közösen nézzük , megbeszéljük ,aki valamit nem ért azt elmagyarázzuk ,mire gondolhattak,miről van szó stb. Lesz ingyen ajándék is a CIG jóvoltából , erről spectrumon és redditen olvashattok többet,de már bátorkodtam csatolni egy képet és a fordítást is , lásd ,fentebb amivel a cikk kezdődik!
Szóval gyertek , mindenkit szeretettel várunk az eseményre kijelölt discord szobában a csatornánkon:
https://discord.gg/JG8hcxyG

A digitálís Csomag Tartalma:

Francis Party Állat Plüssfigura
Határvidék Ugró Öltözék
Határvidék Behring Gránát Vető

„mert én is rees vagyok”

Vertigo

CitizenCon 2952

Világ Idő Szerint Október 8. 15:00 óra
Helyi idő szerint Október 8. 17:00 óra

CitizenCon 2952

Itt az ideje, hogy ismét megünnepeljünk mindent, ami a Star Citizen, és legfőképpen Téged, a közösséget, aki mindent lehetővé tesz ebben az univerzumban. Készüljetek fel egy izgalmas tartalommal teli napra, a fejlesztési frissítésektől kezdve az ajándékokig és még sok másig!

Az egész eseményt a Twitch-en fogjuk közvetíteni, hogy mindenki élvezhesse, szóval fogjatok egy kis űrpopcornt, nyissatok ki egy friss konzervet Pipsből, és ott találkozunk.

Győződjetek meg róla, hogy gyakran visszanéztek, mert ahogy közeledünk az eseményhez, egyre több részletet fogunk elárulni a különféle versenyekről, ajándékokról és izgalmas meglepetésekről.

Tovább a folytatáshoz