Vadászat a Lopott Idrisre & Fejvadászat Guide

A 3.12-es frissítésben Kibővült a fejvadászat és új küldetéseket is kapunk.Több féle Frakciónál teljesíthetünk küldetéseket és körülbelül óránként 250k aUEC-et tudunk keresni vele. Ez körülbelül megegyezik egy jó kereskedő vagy bányász keresetével.

Bounty hunting
Bounty hunting

Vadászat a lopott Idrisre kezdetek

Kezdésként meg kell vásárolnunk a kezdő 500 aUEC-es certifikátot, hogy el tudjuk kezdeni a karrierünket. Ez a certifikát a 3.12-es frissítésben bugos és még egyszer meg kell venni a, hogy az accepted küldetés menüben megjelenjen, és néha várni kell pár másodpercet, mire megjelenik. Ugyanez van a célterületen, a célpont lassan fog bespawnolni, valamikor előtte és utána spawnolnak be a kísérő hajói is. Minél nagyobb a küldetés prioritása, annál gyorsabban spawnolnak a kísérő hajók. Mindenképp vegyük fel a Call To Arms küldetést, mert kis kiegészítő keresetet lehet a bounty-k mellé gyártani vele.

Nagyobb küldetéseknél a kísérő hajók akár lehetnek Hammerheadek, vagy Catepillárok. Lesz olyan küldetés ahol 12-16 Hammerhead ellen kell harcolnunk!
Ha lépünk a következő szintre, akkor az 1000 aUEC-es certifikátot, majd a 2500 aUEC-es és az 5000 aUEC-es certifikátot kell kiváltanunk, és így tovább. Minden frakciónak van certifikátja, és azt ki kell váltanunk, ha nekik akarunk dolgozni.

Új küldetések Bounty Hunter kategóriában

A Bounty Hunter frakciók akiknek dolgozhatunk:

  1. Bounty Hunter Guild.
  2. Nortrock Service Group.
  3. Eckhart Security.
  4. Hurston Dynamics.
  5. Crusader Security.

Minél nagyobb a certifikátunk egy adott cégnél, annál jobban fogunk keresni és annál nehezebb küldetéseket kell teljesítenünk. Igazából elég a fő célt kiiktatni ahhoz, hogy teljesüljön a küldetés, de ha a többi célt is kiiktajátok és mellé a call to arms-ot használjátok, elég jól lehet igy vele keresni és maga a móka se lesz oda, ami küldetésenként ér vagy sokkol bennünket!

Journeyman Tracker License Certification

Célok – LoadOut és Küldetések:

VLRT- Very Low Risk Target – Nagyon alacsony Kockázatú Célpont.
LRT – Low Risk Target – Alacsony Kockázatú Célpont.

Ezek az alapküldetések, kezdő hajóval is teljesíthetőek és alapfelszereléssel. 1-3 célpont kis hajók.

MRT – Medium Risk Target – Közepes Kockázatú Cél.
HRT – High Risk Target – Magas Kockázatú Cél.

Nehezebb célpontok és akár 6-8 célpont nagyobb vagy közepes hajók. Ide már kelleni fog egy Light vagy Medium Fighter, felszerelve!(Arrow, Hornet, Gladius, Talon)

VHRT: Very High Risk Target. – Nagyon Magas Kockázatú cél.
Group Warrant -Medium up to Very High Risk Targets – Csoportos, hajók Közepestől a nagyon magas kockázatú célig.

Nem árt ha van nálunk Conni, vagy egy Valkyrie, vagy valamelyik Vanguard variáns.
A fegyverzethez ajánlott: Rakéták, Torpedók, Laser Repeeterek, Torziós ScatterGun és Ballisztikus fegyverek egyvelege.

Küldetés típusok és ellenségek:

VLRT:Kezdő Hajók
LRT :könnyű vadászok
MRT :Közepes Vadászok
HRT :Valkyrie
VHRT:Hammerhead
Group Warrantban HRT és VHRT hajók lesznek az ellenfeleink.

Taktika:

Ha kisebb hajóval mentek, mindenképp vigyetek magatokkal egy nagyobb TorziósScatter Gunt, mivel a nagy céloknál csak úgy van esélyetek lelőni a pajzsát, a Gimballt el is lehet felejteni mert nem lesz elegendő a tűz erő.
Egy torpedós Harbinger-rel szinte elég jól lehet haladni szólóban. Kíséretnek ajánlott egy másik Vanguard, vagy egy Eclipse.
Kísérettel vagy nagyobb hajókkal jóval egyszerűbb lesz a dolgotok. Egy Gunshippel például (Valkyrie Vagy Connie).
Ide nem árt egy kis Multi Crew, hogy a hajó teljes kapacitását kihasználjátok tűzerőben!

Story:

Amikor elérkezünk oda, hogy Eckhart meghív minket magához Lorevillbe, hogy megkapjuk az első küldetésünket, akkor kezdődik a történet az Arlington Gangről.

Ez a küldetés sorozat több részre van bontva majd egyre nehezedik küldetésenként.

Az első kampány végén Maltrox Arlingtront kell elkapnunk személyesen, aki egy Hammerheadbe barikádozta el magát! Az Arlington küldetéseket még nem dolgozták át, igy a régi küldetéseket kapjuk meg és kis célok ellen kezdünk. Később ezek a küldetések teljesen új formát kapnak és át lesznek dolgozva. Az első célpontunk egy Eclipse és egészen az utolsóig emelkedik ami egy Hammerhead lesz. Mivel a küldetések nincsenek átdolgozva, relatív egyszerű dolgunk lesz és jórészt MRT célokkal fogunk találkozni, majd VHRT a vége felé. Az utolsó küldetés Bugos, mert csak 45 aUEC-et fizet a 45000 aUEC helyet, de ez majd javítva lesz.

Capture Arlington Gang Leader Maltrox Arlington

Ha befejtük az első részt (kampányt), akkor újra Eckhart-hoz kell mennünk és elkezdődik a második kampány, aminek a végén egy lopott katonai Idrist kell megsemmisítenünk. Az első részhez és a Hammerhead fő célponthoz képest ez egy vagy több számmal nagyobb durranás lesz a végén az Idris-szel.
A második Kampányban Group Warrant célok lesznek minden küldetésben és 3 különböző csoportot kell legyőzni küldetésenként!

Group warrant Issued küldi – Bounty Hunter

Küldetések anyagi részől

A küldetések díjszabása 14000 aUEC-tól kezdődik és 90000 aUEC a plafon.

A 87k aUEC-es küldibe 6-8 Hammerhead lesz az ellenfelünk. Érdemesebb nagyobb hajóval vagy kísérettel menni. Szólóban is teljesíthető a küldetés, de akkor készüljünk fel rá, hogy ki-be kell ugrálnunk, ha elfogy a lőszer.

Egy Retaliátorral és Eclipse-el viszonylag gyorsan végig lehet rohanni a küldetéseken. Ilyen típusú küldetéseket kaphatunk a Crusader Security-tól vagy a Hurston Dynamics-tól is. Ebben a kategóriában 200-400k aUEC-et tudunk keresni óránként.

Idris Stolen ByArlington Gang

Ha elég küldetést teljesítettünk Eckhardnál, akkor előbb utóbb beadja a fő küldetést, amiben a lopott Idrist kell megsemmisítenünk 225k aUEC-ért! Maltroxot kell kilőni, aki a Hammerheadjét egy Idrisre cserélte közben.

Küldetés közben

Ha valaki az Idris elé kerül, és az Idris elsüti az S10-es RailGun-ját akkor, az insta- és hősi halált hal. Az Idris jelenleg a legerősebb hadihajó a játékban, ami küldetésekben elő fordulhat. Ezt a küldetést nem lehet szólóban teljesíteni, ide egy kisebb harci csoport szükséges, pajzs pusztító fegyverekkel (Torziós Scatter Gun), torpedókkal, rakétákkal és Laser vagy Ballistikus S5-ös romboló fegyverekkel.

Minden valamirevaló fejvadász csapat, vagy kisebb ORG-nak ajánlott az Idris küldetés, legalább egyszer csináljátok végig, ha tudjátok, közösen. Egy nagyon jó harci gyakorlat, és baromi sok móka van a küldetésekben, és a végén az Idris elleni harc egy csodálatos event, és egy remek csapatmunka mindenki számára. Gyönyörködhettek a robbanásokban, és a különböző becsapódások okozta színekben, ami a pajzs felszínén jelentkezik, ahogy az Idrist támadjátok. Szóval fejvadászoknak, műkedvelőknek kötelező darab.

Vertigo

Vélemény, hozzászólás?