Rólunk Rézangyalokról

 

Hol volt hol sem volt, de leginkább csak volt, mikor targoncás-helyettes-pótló-gyakornok koromban elkezdtem tekerni a kubai szivart a kínai és orosz maffiának. Aztán kiiktattak, de ne szaladjunk ennyire előre.

Akkor kezdtek rosszra fordulni a dolgok, mikor túl sok szem látott túl sok szemet. Pedig én mindvégig árnyék voltam, a mai napig sem tudják ki vagyok, vagy csak nem vettem számításba egy iciripiciri apró hibát, NE BÍZZ MEG még abban sem, aki a legközelebb áll hozzád. Pedig micsoda egy looser banda volt, se stílusuk, se eszük. Mindenki azt próbálta csinálni amit én találtam ki. Azt sem tudták milyen zenét kell játszani, de a fellépő ruhák már készen álltak. Így lett túl nagy a zenekar és voltak, akik hamisan játszottak, voltak, akik szembe mentek a zenekarral és így lettünk túl sokan túl hangosak.

Na de mindegy, ez ma már nem számít, el tűntem, de most itt vagyok, tanultam a hibákból és mára már felépítettem valamit, valamit amivel újra lehet kezdeni, ahol nincs főnök, nincsenek árgus szemek, ahol nem számít, hogy hol volt – hol sem volt, csak az marad ami ott sem volt…

Magyar baráti társaság. Kis porszem a galaxisban.
Ha úgy érzed, közénk tartozol csatlakozz!
Köszönj be Discordon !
Kis csapatunk a StarCitizen honlapon itt található