Roadmap Roundup – Útiterv Összegzés

Márciusi útiterv jelentés

Útiterv Összegzés
03/16/2022 – 13:00

Boldog szerdát mindenkinek!

Az Útiterv frissítését kéthetente egy rövid magyarázó megjegyzéssel kísérjük, hogy betekintést nyújtsunk a változásokhoz vezető döntéshozatalba. Ez része annak a törekvésnek, hogy a kommunikációnkat átláthatóbbá, konkrétabbá és érthetőbbé tegyük mindannyiótok számára, akik segítenek a Star Citizen és a Squadron 42 megvalósításában.

Ezzel a mondanivalóval vágjunk bele az e heti Roadmap Roundupba!

-CIG közösségi csapat
Figyelemre méltó változások 2022. március 16-ra

Progress Tracker

Hasonlóan ahhoz, ahogy tavaly az Élő küldetések tartalma csapat és a Moduláris helyszín csapat egyesült az EU Sandbox 1 csapat létrehozásához, most újabb változás történik, és egy új csapat kerül a Progress Trackerbe. Történelmileg a Star Citizen Location csapatok által készített tartalmak a Environment Art és a Level Design szakterületekből álltak. Ez tavaly augusztustól megváltozott, a Mission Design diszciplínát, valamint az AI Content csapat további támogatását adva hozzá a helyszínekhez. Ők a pályatervezéssel és a művészettel együtt fognak dolgozni, hogy a helyszíneket pillanatnyi játékélményt keltve életre keltsék.

Ami ezzel a kiadással változni fog, az a Planet Content hozzáadása ezekhez a diszciplínákhoz. A Planet Content csapat mostantól összevonásra kerül az EU Sandbox 2 csapattal, amely ettől a kiadástól kezdve újonnan kerül be. A Planet Content Team adatai mostantól 2022 első negyedévében megszűnnek, de az ütemtervben referenciaként megmaradnak. Az ő eredményeik is átkerültek az EU Sandbox 2-be, és ez az új csapat is bekerült az Upstream alá az Útiterv Kísérő Útmutatóban.

Planet Tech csapat

Nagyobb prioritást kapott a bolygók domborzatának, lombozatának, vízfelületeinek és egyéb dolgoknak a sokkal gyorsabb generálását lehetővé tevő belső eszközökkel kapcsolatos folyamatos munka, amelyet egy nemrégiben megjelent Inside Star Citizen epizódban említettek, az alább hozzáadott két új teljesítendő mellett. Ennek érdekében a következő teljesítmények lekerülnek a Progress Trackerről, amíg nem kerül sor a megfelelő prioritások meghatározására és a gyártás újbóli ütemezésére:

>Terep Hó Elmozdulás
>Pusztítható Környezet

Óceán ÁrnyékolásTerrain Snow Displacement Destructible Environments

A Progress Tracker a következő eredményekkel egészül ki:
Lombozat-árnyékoló

A legtöbb jelenlegi növényzeti eszköz anyagainak lombárnyékoló verziókkal való cseréjének lehetőségének megteremtése szükség szerint. Ez egyrészt javítja a lombozat és a növényzet általános minőségét, másrészt lehetővé teszi az évszakok és az éghajlati viszonyok közötti változást. Ez a feladat bekerült a Planet Tech Team ütemtervébe.
Óceán-árnyékoló javítások.

Az Ocean (árnyékoló) shader átdolgozása, hogy fizikailag pontosabb fénytörést és visszaverődést használjon az energiatakarékossággal, egységesítve a funkciókészletet más víz-árnyékolókkal, és kiegyensúlyozva a teljesítményt az orbitális és a közeli helyzetek között. Ezt a feladatot felvették a Planet Tech Team ütemtervébe.

Ez minden erre a hétre! Csatlakozz a Spectrumon folyó vitához, és nézd meg az Útiterv Kísérő Útmutatót a Star Citizen Nyilvános Útitervről szóló további információkért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.