MULE – Öszvér

A Drake Interplanetary új rakodógépe a MULE

A számtalan szerződést a vállalati érdekeltségek (vagy ami még rosszabb, a kormány) elrabolták, így a verseny soha nem volt még ilyen szoros a tisztességes munkavállalók számára, akik megpróbálják megkeresni a méltányos betevőjüket.

Szóval, ki kapja meg azt a néhány értékes állást, ami megüresedett? Valami zöldfülű egy túlterhelt roverben, vagy egy tapasztalt operátor egy hatkerekű, a kis teherfuvarok uralására finomhangolt fenevadban?

Az öszvéreket makacsnak hívják, de mi azt mondjuk, hogy egyszerűen nem tudják, mikor kell abbahagyni. A személyes szállításoktól az ipari teherhajók lecsupaszításáig, a Mule a megfelelő fenevad a feladatra.

Hat kis doboz számára van hely, így gyorsan és hatékonyan végezheti el a feladatát; pakoljon fel, pattanjon be, és máris indulhat. Nem kell többé túl méretes hajókkal és nehézkes rakodóhelyekkel bajlódnod, számtalan utat megtenned gyalog, vagy üzemanyagot pazarolnod egyszerű bolygó menti teherszállításokra.

A Mule akkor is a legjobb munkaeszköz, ha nagyobb rakományt kell eljuttatnia olyan területre, vagy onnan ki, illetve átvinnie, ahol nem férnek el hajók. Pakold fel a tágas hátsó raktérbe, és vágj neki a legnehezebb és legelvetemültebb utaknak. A lehető legdurvább terepen is átkelve a Mule egyszerűen működik.

A Mule beépített targoncája lehetővé teszi a rakomány egyszerű, kéz nélküli berakodását nagyobb hajókra és rakodófedélzetekre, illetve azokról való le- és felrakodást. Szorult helyzetben a targonca extra mobil tárolásra is használható.

(Meg kell jegyezni, hogy egy függőben lévő szabadalmi kérdés miatt a Mule-t a felvonó rakodási funkcióval kikapcsolt állapotban szállítják. Forduljon a helyi hivatalos Drake-kereskedőhöz, ha információt szeretne kapni arról, hogy a targonca teljes teljesítménye mikor lesz feloldva).FEDEZZE FEL AZ ÖSZVÉRT

Kabin

A könnyű kezelhetőség, a kényelem és a tartósság szem előtt tartásával tervezett Mule vezetőfülke lehetővé teszi, hogy bármilyen műveletet magabiztosan hajtson végre.

Kis-Ládák Tárolása

A sokoldalúság a játék neve a kisebb ládák és tárgyak tárolásánál. Teljesítsd bármelyik szerződést, vagy tárolj véletlenszerű zsákmányt, amit útközben találsz.

Hátsó SCU tároló

Pakolja be a nagyobb rakományt a Mule kényelmes hátsó rakterébe, és gondolkodás nélkül eljuttathatja oda, ahová kell.

Hatkerekű alváz

A szupernehéz futómű a legnehezebb terepviszonyok között is hatalmas hasznos terhet bír el.

Targonca

Rakomány rakodása nagyobb hajókra és rakodófedélzetekre vagy azokról. Biztonságosan szállítsa a rakományt bármilyen terepen.

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK
Hossz:4.2m Szélesség:3m Magasság:2.7m
Kis Raktér:6x Kézi Láda Hátsó Raktér:1 SCU Láda
Tanrgonca Villa:1 SCU Láda

Vertigo