2022 June Subscriber Promotions

Változások és érdekességek az Exkluzív áruház, játék béli elérhető tárgyairól!

Az Invictus indítási hétnek vége és a flotta Killian felé tart, könnyű lenne azt hinni, hogy a katonai akciónak vége… Gondold újra, hiszen a hónap júniusi járműve az Anvil Spartan páncélozott csapatszállító!

Ha inkább a törvényszegés a kedvenced, e havi Flairünk a Pyro-alapú The Ninetails banda által viselt Enforcer egyenruhák alapján készült teljes felszerelés.

Mint mindig, a hónap kimenő hajója fokozott biztosítással kapható. Ezúttal az Argo robusztus RAFT szállítóhajója.

JÁTÉKBELI JUTALMAK (FLAIR)

A Föld távoli múltjából származó motoros ruhák alapján a Flair ebben a hónapban egy régimódi megjelenést kínál a 30. században. Tartalmazza a Vaporwear Creese dzsekit, a Threshold nadrágot és a Good Boot lábbelit.

Vaporwear Skullsnap Enforcer

Vaporwear Skullsnap Enforcer felszerelés

A különleges Skullsnap kiadás egy dörzsölt ezüst színű, geometrikus stílusjegyekkel és egy sikoltó koponyával a kabát hátulján.

A jelenlegi Centurion szintű előfizetők a Vaporear Skullsnap Enforcer Outfitet az előfizetésük részeként kapják meg.

Vaporwear Toxic Fog Enforcer

Vaporwear Toxic Fog Enforcer felszerelés

A Toxic Fog speciális kiadás fekete színű, méreggzöld akcentusokkal és koponyákkal a kabát elején és hátulján.

A jelenlegi Imperator szintű előfizetők megkapják a Vaporwear Toxic Fog Enforcer Outfitet, valamint a Vaporwear Skullsnap Enforcer Outfitet.

Vaporwear Copperhead Enforcer

Vaporwear Copperhead Enforcer felszerelés

A különleges Copperhead kiadásban egy kígyó tekeredik a kabát elejére, hátuljára és bal karjára.

A Vaporwear Copperhead Enforcer Outfit minden előfizető számára elérhető az előfizetői exkluzív áruházból.

Ha még nem vagy előfizető, és szeretnél egy Vaporwear Enforcer Outfitet kapni egy előfizetés részeként, akkor június 14. előtt feliratkozhatsz.

Továbbá, ha június 14. után iratkozol fel, akkor ezeket és az előző hónapok ruháit (2014-ig visszamenőleg) az előfizetői exkluzív áruházban vásárolhatod meg. Így pótolhatod a gyűjteményedben lévő hiányosságokat, és vásárolhatsz olyan extrákat, amelyeket nem előfizetőknek ajándékozhatsz.

Elveszett tárgyak

Az Alpha 3.15 megjelenésével és a fizikai leltár bevezetésével előfordulhat, hogy egy kalóz vagy egy rosszul időzített összeomlás miatt idő előtt elpusztulsz. De mindkét esetben nem kell félni! Még ha a testedet ki is fosztják, vagy egyéb módon elveszíted a tárgyaidat a halálod miatt, az összes Subscriber Flair tárgyad (és a zálogboltban megszerzett hasonló tárgyak) könnyen visszaszerezhető. Csak menj a fiókod beállításaihoz, és kezdeményezd a karaktered visszaállítását, ami visszaállítja a játékban elvesztett, platformhoz rendelt tárgyaidat.

Fontos megjegyezni, hogy ez csak egy ideiglenes megoldás, hogy gyorsan visszakapd ezeket a tárgyakat. Számos alternatív helyreállítási lehetőséget vizsgálunk, amelyeket a későbbiekben tervezünk bevezetni.

Elérhető a Játékban

Ahogy már korábban is említettük, célunk, hogy a legtöbb ajánlatot a játékban is ki lehessen érdemelni. Ezért örömmel osztjuk meg veletek, hogy az Alpha 3.17-től kezdve számos előfizetői hangulatú tárgyat ritkaságként felvettünk a játékon belüli zsákmánytáblázatba. Pontosabban, a legtöbb 2022 előtti tárgy (azok, amelyeket a játékosok magukkal vihetnek) hozzá lett adva, a jövőbeli flair pedig egy 3 hónapos exkluzivitási ablak után kerül hozzá.

Megjegyzés: Egyes digitális tárgyak, amelyek kizárólag az eseményekhez tartoznak, mint például a CitizenCon Goodies Pack tárgyai, stb. nem kerülnek be a játékon belüli felfedezhető zsákmányrendszerbe.

A HÓNAP JÁRMŰVE

Az Anvil Spartan egy teljesen felfegyverzett gyalogsági osztag csatába juttatására készült, és kulcsfontosságú a hatékony szárazföldi támadásokhoz. Az erősen páncélozott raktérben nyolc ugróülés és fegyvertartó állványok találhatók, míg a táv vezérelhető S2 Gatling torony sakkban tartja a támadó erőket a gyors és halálos bevetés érdekében.

Az előfizetők június folyamán élvezhetik az Anvil legújabb mobil támadójárművét.

ELŐFIZETŐI EXKLUZÍV PROMÓCIÓ

A múlt havi Hónap járműve mostantól az e havi exkluzív zálogpromóció.

Ha szeretted a májusi időt az Argo ipari szállítójárművével, a RAFT most a hónap végéig frissített játékon belüli biztosítással kapható.

Látogass el a Pledge Store-ba, és vedd meg (vagy frissítsd fel) az Argo RAFT-ot még ma.

ELŐFIZETŐI ÁRENGEDMÉNY

A Merch Store-ban minden előfizető számára két folyamatos kedvezményszint áll rendelkezésre. Az új termékek 10%-os, míg a már meglévő termékek 15%-os kedvezményt kapnak, beleértve a kabátokat, kapucnis pólókat, pólókat, bögréket, sapkákat, egérpadokat, posztereket, matricákat és még sok mást. Nézd meg a Merchandise Store-t most.

Maradjatok velünk a közelgő tavaszi árusító akciónkban, ahol még nagyobb ajánlatot kaphattok a kiválasztott árucikkekre.

ELŐFIZETŐI BOLT

Ne feledje, hogy a 2014-ig visszamenőleg minden korábbi flair elem elérhető az előfizetői áruházban. Az RSI-profilod Saját hangár részéből pótolhatod a hiányosságokat, kiválaszthatod a csak a boltban kapható termékeket, vagy ajándékozhatsz nem előfizetőknek.

JÁTÉKBELI JUTALMAK (FLAIR)

Vertigo